hw-naroky-s-t-a-l-k-e-r-call-of-pripyat
Novinka HW nároky S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

HW nároky S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 6. 2009 09:14 2
Reklama

Pokud umíte hodně dobře německy (a ne, pravidelné kurzy Alles Gute nestačí) tak si můžete zpříjemnit dopoledne čtením původního přepisu rozhovoru mezi Olegem Yavorskym z GSC Game World a redaktory z německé stránky PCGames.de. Lehce zredukovanou verzi pak naleznete i přeloženou do angličtiny, ovšem ta není tak nabitá informacemi. Oleg Yavorsky v rozhovoru mimo jiné podotýká, že ačkoliv je Call of Pripyat pokračováním událostí z původního S.T.A.L.K.E.R.u, rozhodně se nejedná o plnohodnotný druhý díl.

Ten se totiž v ukrajinských kancelářích právě teď připravuje a Oleg mimo jiné kategoricky vyloučil spekulace o tom, že by měl využívat upravený CryEngine. Každopádně potvrdil, že Call of Pripyat vyjde ještě tento rok, ačkoliv zatím netuší přesně kdy. Rád by však viděl hru na pultech ještě v průběhu podzimu. A pokud se bojíte, zda se Pripyatí proběhnete, zkontrolujte si svou sestavu s optimálním hardwarem, který budete potřebovat k bezvadnému zážitku ze hry.

Samozřejmě, jak Oleg podotýká, pokud si hru budete skutečně chtít užít na maximum, budete potřebovat o krapet větší dělo, ale vzhledem k tomu, že zrovna S.T.A.L.K.E.R. je znám svým propracovaným syystémem úpravy grafických efektů, tak si možná, při trošku nižších nárocích na kvalitu, vystačíte i s o řád slabším strojem.

- Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
- 2 GB RAM
- 512 MB grafická karta / nVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 4850

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama