info-o-betatestu-the-chronicles-of-spellborn
Novinka Info o betatestu The Chronicles of Spellborn

Info o betatestu The Chronicles of Spellborn

sleepless.

sleepless.

1. 12. 2005 11:40
Reklama

Před více než měsícem vyzvali tvůrci z týmu Khaeon, aby se zájemci zapsali k účasti v betatestu MMORPG The Chronicles of Spellborn. Ti co výzvu uposlechli už možná nyní jako jedni z prvních objevují krásy virtuálního světa výše uvedené hry. Na homepage The Chronicles of Spellborn se totiž objevila informace, že od středy 30. listopadu byly brány beta serverů otevřeny všem, kteří dostali pozvánku.

Zatím však takových šťastlivců mnoho není. První fáze betatestu je totiž určena skutečně jen velmi úzké skupině hráčů, kterou kromě zaměstnanců týmu Khaeon tvoří členové jejich rodin, hráči vybraní v dříve konaných fan kontestech a několik dalších hráčů - členů komunity, kteří buď měli štěstí, nebo si je tvůrci vybrali díky jejich aktivitě na fóru. Pozvánku do první fáze betatestu určitě nedostali hráči původem z Asie, protože tvůrci chtějí vyzkoušet, jak na hru budou reagovat testeři z Evropy a severní Ameriky. V dalším kole už však žádná omezení co se kontinentální příslušnosti týče fungovat nebudou a za předpokladu, že budou vybráni, se budou moci zapojit i hráči z Asie.

Účastníci první fáze betatestu mají k dispozici jenom malinkatou část herního světa, což se bude měnit společně s tím, jak poroste počet účastníků betatestu. Postupné navyšování účastníků a testování herního světa po částech prý tvůrcům umožní zabývat se specifickými prvky a problémy. Tvůrci by rádi poděkovali všem, kteří se o MMORPG The Chronicles of Spellborn zajímají a projevili zájem o účast v betatestu. Zároveň chtějí připomenout, že ačkoli betatest již začal, tak jsou stále přijímány nové žádosti o účast. Jak už je výše několikrát uvedeno, počet účastníků betatestu se totiž bude nadále průběžně zvyšovat. Veškeré potřebné informace o titulu The Chronicles of Spellborn jsou k dispozici na jeho homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama