kingsisle-mmo-tym-lidi-z-ion-stormu-a-midwaye
Novinka KingsIsle, MMO tým lidí z ION Stormu a Midwaye

KingsIsle, MMO tým lidí z ION Stormu a Midwaye

sleepless.

sleepless.

28. 4. 2008 10:40
Reklama

Kariéra herního designéra Toma Halla byla od samého začátku spojena s osudy Johna Romera. Tihle dva se vlastně pořádně rozešli až v roce 2005, kdy byli odejiti z Midwaye a vydali se cestou sice odlišnou, ale přesto stejnou. Romero údajně pracuje na neznámém MMO se svým týmem Slipgate Ironworks a Tom Hall dělá to samé v rámci čerstvě představené společnosti KingsIsle Entertainment.

Zmíněná vývojářská grupa byla ustavena už v roce 2005, sídlí v Austinu a Dallasu a v současnosti vyvíjí několik MMO projektů, o nichž zatím nevíme vůbec nic. Hall není jediný zkušený vývojář, který KingsIsle spoluzaložil a v současnosti zde na pozici producenta peče svůj vlastní projekt. Bok po boku s ním hákuje Todd Coleman, který se podílel na vývoji MMO Shadowbane a pak také jistý David Nichols, což je léty práce v herním průmyslu protřelý manager.

Jako první z projektů, které v KingsIsle vznikají, bude představeno MMO vyvíjené pro vedením Todda Colemana. Betatest prý začne během jara, na což jsme tedy zvědaví. MMO, jehož vývoj probíhá pod dohledem Toma Halla bude představeno až naprší a uschne.

Talent, který se v rámci KingsIsle Entertainment nakumuloval vytváří takhle při pohledu zdálky opravdu ideální prostředí ke vzniku něčeho zajímavého. Nicméně už mnohokrát jsme viděli jak vývojářské hvězdy po odchodu ze svého původního působiště, buď rovnou zhasly, nebo už jejich záře nikdy nebyla tak intenzivní, aby to vůbec stálo za řeč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama