monte-cristo-neni-soucasti-the-dj-group
Novinka Monte Cristo není součástí The DJ Group!

Monte Cristo není součástí The DJ Group!

sleepless.

sleepless.

2. 12. 2005 10:50
Reklama

Situace okolo bývalé společnosti Digital Jesters se proměnoun na The DJ Group nijak nezklidnila, právě naopak. Jak se totiž ukazuje, tak některé důležité informace z tiskové zprávy o vzniku The DJ Group nebyly pravdivé! Nejprve se ukázalo jako nepravdivé tvrzení, že jedním z titulů, které The DJ Group na začátku příštího roku vydá, je nenásilná 3D adventure Wild Earth od Super X Studios. Tvůrci z této nezávislé vývojářské společnosti totiž oznámili, že pro hru hledají jiného vydavatele a s bývalou společností Digital Jesters už teď nadále nepočítají a ani nechtějí mít s prominutím nic společného.

Nyní se s námitkami ozvala francouzská společnost Monte Cristo, která byla jmenována mezi těmi, jež se měly údajně stát součástí joint venture společnosti The DJ Group. To však podle tiskové zprávy Monte Cristo není pravda. Společnost Monte Cristo by se chtěla rázně ohradit vůči tvrzení, že se stala součástí The DJ Group a těží tak z investice americké společnosti Myriad Interactive. Monte Cristo prý nadále zůstává nezávislou společností, která jen v minulosti uzavřela s Digital Jesters dohodu o tom, že tato společnost bude vybrané tituly od Monte Cristo Games distribuovat na území Velké Británie. Nic víc, nic míň.

Tohle je jediné pojítko mezi Monte Cristo a Digital Jesters už navíc není v současnosti aktivní. Společnost Digital Jesters/The DJ Group totiž i přes investici od výše zmíněné americké firmy zatím nesplnila to co slíbila a tudíž s ní spol. Monte Cristo Games aktivně nespolupracuje. Takto se tedy má situace ohledně vztahu Monte Cristo Games a Digital Jesters/The DJ Group. Vypadá to, že se začíná naplňovat přesně to co jsme nedávno předpověděli. Magická proměna krachující společnosti Digital Jesters na The DJ Group není ani trochu zázrakem, ale spíše dalším velkým fiaskem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama