neurcite-detaily-o-next-gen-batmanovi
Novinka Neurčité detaily o next-gen Batmanovi

Neurčité detaily o next-gen Batmanovi

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 8. 2008 09:17
Reklama

Už koncem července prosákly z úst Garyho Oldmana, který hraje v pompézním eposu The Dark Knight vyšetřovatele Jima Gordona, že se pracuje na nové hře z Batmanovského univerza. Jeho informaci záhy potvrdili vývojáři z Pandemic, čímž se řeší rovnou dvě otázky najednou – distributorem bude vlastník Pandemicu, Electronic Arts. Nicméně, na tomto místě všechny oficiální informace končí a my se musíme spokojit jen s těmi spekulativními. Ty vypovídají o tom, že zpracování hry bude podobné Grand Theft Autu, alespoň co se týče průběhu misí a volnosti v rámci města. Naproti tomu boj a pohyb po městě bude vycházet spíše z her typu Spider-man - to se dá s ohledem na schopnosti Batmana očekávat.

Co už tak předvídatelné není, je příběhová linka, která se podle některých zdrojů bude opírat o film, podle jiných se v příběhu podíváme až za události Temného rytíře. Osobně bychom se v tomto místě přimlouvali za druhou variantu, jež může zároveň sloužit jako výplň před dalším filmovým dílem. Určitým příslibem kvality zůstává i to, že hra dosud nevyšla, na druhou stranu i na tento fakt se můžeme dívat různě. V optimistické vizi hra vyjde až s vydáním filmu na DVD/Blu-ray discích s tím, že vývojáři budou mít dostatek prostoru pro vychytání všech mušek, v pohledu z druhé strany větříme nějaký problém. Buďto se soubojovým systémem, kamerou, či rozlohou města, nebo problém ten, že už mezi námi není herec Jokera, Heath Ledger, který by měl zřejmě přispět svým kvalitním výkonem i speciálně do hry... jenže, kdo ví?

Mno, v tuto chvíli nás nemusí takové otázkytrápit, podstatné je, že The Dark Knight ještě není ani zdaleka okoukaný a v kinech běží po celé dny...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama