oficialni-info-o-stavu-projektu-s-t-a-l-k-e-r
Novinka Oficiální info o stavu projektu S.T.A.L.K.E.R.

Oficiální info o stavu projektu S.T.A.L.K.E.R.

sleepless.

sleepless.

31. 1. 2006 08:48
Reklama

Krátce poté, co se světem rozletěly značně znepokojující zvěsti o průběhu vývoje 3D akce S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, se na homepage objevily informace, které by měly všechny spekulace vyvrátit a fanoušky hry ujistit, že je všechno okolo hry v pořádku, vývoj probíhá tak jak má a vůbec, že je všechno krásné, skvělé, růžové a lepší to už být ani nemůže. Jenže kdo, kromě zatvrzelých fans se zacpaným sluchem i zatemněným zrakem, by tvůrcům z GSC Game World v tuhle chvíli ještě mohl věřit? Vždyť podobné sliby a ujištění už z jejich úst slyšíme několik let a kde nic tu nic, respektive hra nikde a její vydání stále v nedohlednu! Nicméně pro ty co stále naivně něčemu oficiálnímu věří je tu ono několikabodové ujištění.

1. Proces vývoje projektu S.T.A.L.K.E.R. se v současné chvíli údajně nachází ve fázi schvalování betaverze a aktivně se na něm ve spolupráci s vydavatelem pracuje.

2. Interní tvůrčí tým v GSC Game World, který má vývoj hry na starosti, prý skutečně v minulých týdnech prošel určitou redukcí, zejména co se počtu pracovníků v sekci pro tvorbu grafiky týče. Nešlo prý ovšem o nic drastického. Ze 40 grafiků jich bylo odvoláno pouze 5, protože veškerá grafika pro hru je už údajně na místě. Všichni programátoři, designéři, vedoucí projektu ani testeři prý z projektu dovoláni nebyli a nebudou.

3. Co se týče fámy o tom, že jeden z interních týmů odešel a vzal si sebou nově vyvíjenou technologii, tak to je prý naprostá lež. Žádný s designérů ani programátorů nemá právo s kteroukoli technologií jakkoli nakládat na vlastní pěst. Týká se to jak X-ray enginu, tak nově vyvíjeného S.T.A.L.K.E.R.-2 enginu. No a vzhledem k tomu, že k žádnému úniku technologie z GSC Game World nedošlo, tak prý kvůli tomu ani nemůže dojít k jakémukoli posunutí vydání. Škoda jen, že žádný termín vydání stanoven není!

Každý si musí sám vybrat, jestli výše uvedeným informacím z homepage věří, či nevěří, nebo je jako obvykle považuje pouze za úhybný manévr tvůrců, kteří své fans podobnými rádoby upřímnými kousky doslova krmí již několik let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama