patch-pro-gothic-3-datadisk-bude-jeste-letos
Novinka Patch pro Gothic 3 datadisk bude ještě letos

Patch pro Gothic 3 datadisk bude ještě letos

sleepless.

sleepless.

12. 12. 2008 08:54 2
Reklama

Zatímco Piranha Bytes se aktuálně potí nad projektem Risen pro PC a Xbox 360, JoWood se snaží seč může záplatovat poněkud zabugovaný datadisk Gothic 3: Forsaken Gods, který byl uplácán v Indii. Prvním patchům se to moc nepovedlo, tak snad situaci napraví ten další, který by podle vyjádření JoWoodu pro Eurogamer měl k hráčům dorazit ještě před koncem roku.

„V současné chvíli naši producenti, betatesteři a QA tým pracují pod velkým (zřejmě časovým) tlakem na vysoce kvalitním patchi. Tento update bude vydán ještě letos,“ vyplivla ze sebe JoWoodovská PR mašina a vzápětí dodala, že na základě těchto problémů sice hráči mají právo obávat se o kvality připravované hry Arcania - A Gothic Tale (Gothic 4), ale reálně je to prý zbytečné: „Strach je pochopitelný, ale zcela neopodstatněný. V případě projektu Arcania - A Gothic Tale jsme totiž lepší vývojový proces a kontrolu kvality implementovali hned od samého začátku, což zjednoduší průběžnou kontrolu kvality a zaručí bezchybnost tohoto produktu.“

A na to jsme sami opravdu zvědaví, protože – možná si to špatně vybavujeme – JoWood už předběžná opatření kvůli zajištění kvality, stejně jako zamezení předčasnému vydávání nehotových produktů, sliboval po fiasku s Gothic 3. Jak je vidět, některé firmy se ze svých chyb učí veeeeelmi pomalu. Každopádně, patch pro Gothic 3: Forsaken Gods vyjde ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama