penumbra-serie-se-docka-3-epizody-requiem
Novinka Penumbra série se dočká 3. epizody Requiem

Penumbra série se dočká 3. epizody Requiem

sleepless.

sleepless.

16. 4. 2008 13:46 6
Reklama

Opravdu jste doufali, ze Philipova noční můra eskapádami v Penumbra: Black Plague skončí? To jste naivky, ale upřímně řečeno my také. Vývojáři z Frictional Games si po vydání Černé epidemie uvědomili, že jim ještě stále zbývají v šuplíku nezrealizované nápady a nedokončené příběhové nitě, které by nebylo od věci použít. Prostě viděli, že i druhá Penumbra je úspěšná a nemůžeme jim zazlívat, že z toho chtějí trošku těžit.

Ony v šuplíku ukryté nápady se tedy rozhodli zpracovat do třetí Penumbra epizody, která vyjde v neznámém termínu s podtitulem Requiem a kromě uzavření nedokončených příběhových vláken se ještě o trošku hlouběji zakousne nejenom do tématu Tuurngaitké infekce, ale i do osudů postav z předchozích dvou epizod. Philipa tedy čeká setkání se známými postavami, či spíše ztracenými kamarády a bude se muset rozhodnout, zda-li se jim dá věřit nebo ne. Údajně bude tentokrát ještě obtížnější rozpoznat co je a není realita, ani nemluvě o tom, že nebude spoleh ani na vlastní smysly.

Penumbra: Requiem bude šířena pouze v digitální podobě a navíc exkluzivně přes systém Gamersgate. Nicméně skalní fandové s tím určitě nebudou mít problém. Jen ten termín vydání zatím jaksi chybí, stejně jako screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama