po-roce-nove-informace-o-black-mirror-2
Novinka Po roce nové informace o Black Mirror 2

Po roce nové informace o Black Mirror 2

sleepless.

sleepless.

9. 4. 2008 16:15 4
Reklama

Dlouho je tomu, vlastně už skoro rok, co jsme naposledy psali o Black Mirror 2, pokračování skvělé adventure Posel Smrti, s nímž ovšem tvůrci z Unknown Identity/Future Games nemají od začátku absolutně nic společného. Byl nejvyšší čas mediální ticho okolo hry přerušit a jako by nás německá firma dtp slyšela, vyhodila ven pár nových obrázků a nějaké to info o hře samotné a o průběhu jejího vývoje.

Tvorba BM2 je rozdělena mezi dva německé týmy. Za scénář a design hry je odpovědný tým King Art a zbylé vývojářské povinnosti spadly na začátku tohoto roku na bedra Cranberry Productions. Není to nově utvořený tým plný zelenáčů, ale přejmenované německé studio 4HEAD známé hlavně za své extrémně zajímavé, ale bohužel stejně nesmírně zabugované hry v sérii The Guild.

Co se hry samotné týče, původně mělo jít o 3D adventurku, ale těsně po loňské výstavě Games Convention padlo, zejména kvůli přání komunity fanoušků, rozhodnutí, aby z Black Mirror 2 byla 2.5D adventure. Ne, vážně nevíme co to znamená, ale hádáme, že BM2 bude vypadat stejně jako první díl, což naznačují i obrázky. Zkrátka tu někdo objevil žárovku...

No a příběh, respektive zápletka. V minulosti už jsme o ní něco psali, ale nyní máme k dispozici úplně odlišné informace a čert ví, jestli tedy došlo k nějakým změnám, nebo se nám do rukou dostal jen další kousek skládanky. Tady je každopádně to co víme.

Story BM2 se odehrává v 90. letech minulého století, konkrétně 12 let po událostech v prvním díle, a hlavním hrdinou je Darren Solitary, který pracuje v malém městečku Biddeford v Nové Anglii, kde se setká s Angelinou. Ta padne do oka Darrenova despotického šéfa a samozřejmě i Darrena, který však namísto milostného nadbíhání vyšetřuje podivné incidenty, jež Angelinu doprovází. Jako by o ni stál ještě někdo třetí. No a vyšetřování Darrena zavede do vesničky Willow Creek, kterou už známe z prvního dílu. Tady oficiální informace od dtp končí a protože nás už bolí prsty, uděláme to také. Jo vlastně, hra vyjde až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama