predstaveni-datadisku-pro-king-s-bounty
Novinka Představení datadisku pro King‘s Bounty

Představení datadisku pro King‘s Bounty

sleepless.

sleepless.

11. 11. 2008 13:13
Reklama

Dokonce i v Rusku znají přísloví, které povídá o zpracovávání železa, dokud je žhavé. Svědčí o tom oznámení datadisku Armored Princess pro skrytě hitovou RPG strategii King‘s Bounty, která u nás vyšla teprve nedávno a v některých zemích na západě se dokonce neobjeví dříve než příští rok.

King‘s Bounty: Armored Princess asi nebude hrát na city přes obrovské množství novinek. Spíše půjde o prezentaci nového příběhu, jehož ústřední postavou je princezna Amélie cestující světem Teana a hledající známého rytíře a učitele Billa Gilberta. Nové lokace budou potřísněny přítomností odporných nepřátel i nebezpečí, s nimiž se bude Amélie vypořádávat prostřednictvím nových schopností, ale i s pomocí dráčka Mráčka. Ten se bude v průběhu kampaně vyvíjet také, bude růst a sílit a učit se nové věci, prostě snad bude užitečný.

Jinak lze od datadisku, který bude vyžadovat vlastnictví původní hry, čekat navýšení maximálního dosažitelného levelu na 50 a víc, nové grafické vychytávky, nové bosáky, možnost cestovat mezi odemknutými městy na mapě a tak dále. No, a přestože nepředpokládáme, že jste se až na výjimky stihli v mezičase na konec King`s Bounty prodrat, tak snad nikomu nebude vadit, že datadisk vyjde až někdy v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama