prileta-k-nam-vce-vesmirna-strilecka-dark-horizon
Novinka Přilétá k nám vče..vesmírná střílečka Dark Horizon

Přilétá k nám vče..vesmírná střílečka Dark Horizon

sleepless.

sleepless.

29. 5. 2008 13:16 1
Reklama

Přilétá k nám vče..vesmírná střílečka Dark Horizon
i Zdroj: Hrej.cz
Dá se říci, že jsme nedávno v diagnostickém článku takřka brečeli nad nedostatkem nových vesmírných oper, čili stříleček a simulací v duchu Freelancer, FreeSpace, či Wing Commander. No a jako by náš nářek byl slyšet až do dalekého Švédka, protože společnost Paradox Interactive dnes přišla s oznámením vesmírné střílečky Dark Horizon.

Nával naší radosti byl ovšem pouze momentální, záhy přišel návrat do klidového stavu. Zatím toho totiž o Dark Horizon moc nevíme, a to co víme, jsou pouze tradiční obecné proklamace, které už náš sluch a zrak automaticky filtruje. Nehledě na to, že zatím neznáme název vývojářského týmu a nejsou k dispozici ani obrázky, ani video, pouze návrh krabice, v níž se bude hra někdy v průběhu třetího kvartálu tohoto roku povalovat v obchodech. Ale abyste neřekli, že zamlčujeme informace, tak prosím, tady jsou.

Dark Horizon má být vesmírná střílečka po vzoru Wing Commander a Freelancer, jejíž jádro tvoří 22 misí, možnost upravovat a vylepšovat loď, možnost vytvářet ze součástek vlastní zbraně a k dispozici je též několik bojových módů. Ano, tohle je vskutku všechno co o hře v tuto chvíli víme. Takže se zcela povinně (ne)těšíme na další informace od raz…dva…tři…teď!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama