prvni-informace-o-pokracovani-dungeon-lords
Novinka První informace o pokračování Dungeon Lords

První informace o pokračování Dungeon Lords

sleepless.

sleepless.

30. 6. 2008 13:05
Reklama

Naše vzpomínky na akční RPG Dungeon Lords nejsou zrovna nejpříjemnější. Což o to, zabugovanost první verze bychom ještě přežili, ale celkovou nudu už ne. Přesto se hry prostřednictvím několika re-releasů prodalo více než milion. To byl pro JoWood rázný motiv k tomu, aby na Dungeon Lords bylo nějak navázáno. Tento plán byl prezentován už loni a hovořilo se v něm cosi o Dungeon Lords II a standalone datadisku. Dlouho předlouho se nic nedělo, až na konci minulého týdne přišla první informace o titulu The Orb and the Oracle. Název nenasvědčuje, že by mělo jít o pokračování Dungeon Lords, ale když se člověk pozorně podívá, tak zjistí pravý opak. Dungeon Lords je totiž podtitul.

V tiskové zprávě se nepíše, že na hře pracuje tým Heuristic Park. Pravděpodobnost, že byl vývoj pokračování svěřen někomu jinému, je po průšvihu s vývojem prvního dílu dost vysoká. Nicméně na hře se přesto podílí D. W. Bradley, alespoň papírově. Jeho legendární statut tvůrce Wizardry her a Wizards & Warriors však nahlodal čas a mizerná kvalita Dungeon Lords.

Ale zpět ke hře, The Orb and the Oracle bude opět akční RPG, odehrává se v lokacích tradičního fantasy prostředí a bojovat se bude jak venku na planinách a v hustých lesích, tak v interiérech, čili kobkách, chrámech a tak dále. Podporována bude tradiční sólo singleplayer kampaň i kooperativní multiplayer a tiskovka nadutě hovoří něco o robustním soubojovém systému i spoustě kouzel. The Orb and the Oracle vyjde letos na podzim, zřejmě pouze pro PC. Jestli to bude zase videoherní břečka, což si nikdo z nás samozřejmě nepřeje (bez legrace), tak už si jméno D. W. Bradley definitivně škrtáme z deníčku našich hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama