prvni-velky-patch-pro-warhammer-online-startuje
Novinka První velký patch pro Warhammer Online startuje

První velký patch pro Warhammer Online startuje

sleepless.

sleepless.

12. 12. 2008 08:05
Reklama

War never changes, válka se nikdy nezmění. Tak pravý svatý Fallout, čili to musí být pravda. Jenže není war jako WAR, není válka jako MMO Warhammer Online, které se mění právě dnes, právě teď, kdy je na evropské servery této onlineovky aplikován patch 1.1. A přináší toho dost, ačkoli dopad těchto změn zřejmě v plné míře odhalí až další dny a týdny hraní. Tak se na to podívejme.

Patch přináší dvě nová povolání. Hezké rytíře v nablýskané zbroji (Knight of the Blazing Sun) a jejich protiklady, ošoupané a smrduté černé bojovníky (Black Guard). Pokud vás přestalo hraní za kteroukoli aktuálně dostupné povolání bavit, můžete zkusit jednu z těchto dvou novinek, třeba se něco změní.

Novinek a úprav je však mnohem více. Hráči budou od nynějška v rámci Influence (vliv) systému odměňováni za poctivý boj v řadách své říše proti konkurenci (v RvR), což jim krom jiného vynese možnost získání hmotných odměn v podobě vybavení a dalších propriet. Vlastenci v řadách hráčů nechť se připraví na pořádný boj. Přepracován byl celý okruh veřejných questů tak, aby se jich mohli ve větší míře účastni sólo hráči nebo malé skupinky o třech lidech. Navíc budou veřejné questy jasně značeny podle obtížnosti, což se vždycky hodí. Nově zavedené hyperlinky v chatu jsou rovněž velmi užitečné a šetří čas, stejně jako by možnost určit ve skupině pomocníka, který bude všem k dispozici k řešení jakémukoli problému, měla zpřehlednit některé velké skupinové bitky.

O updatu celých sad brnění snad nemusíme ani hovořit, stejně jako o odstranění řady technických potíží a přidání nových questů i předmětů. Zajímavější jsou hráčské sochy. V hlavních městech obou říší budou od nynějška vystaveny zkamenělé napodobeniny hráčských avatarů, samozřejmě ne všech. Vytesání do kamene si vaše postava musí zasloužit získáváním renown bodů. Systém bude nejproslulejší hráče na každém serveru vybírat týden co týden a celkově, takže pokud nechcete, aby vaše socha najednou z piedestalu zmizela, musíte se snažit pořád a ne jenom chvilku. Více se o obsahu patche 1.1 dozvíte na homepage nebo přímo na vlastní kůži ve hře. Sami si vyberte způsob, který vám víc vyhovuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama