seznamte-se-s-fantasy-rts-majesty-2
Novinka Seznamte se s fantasy RTS Majesty 2

Seznamte se s fantasy RTS Majesty 2

sleepless.

sleepless.

18. 4. 2008 17:59 3
Reklama

Po několika letech doprošování a podpisování virtuálních peticí se fanoušci netradiční fantasy strategie Majesty od již nefunkčního týmu Cyberlore Studios dočkají jejího pokračování. Společnost Paradox si totiž už minulý rok zajistila práva na značku Majesty a pokračování nazvané Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim vyvíjí ve spolupráci s ruským týmem 1C:Ino-Co, který má na kontě zdařilý titul Fantasy Wars.

Majesty 2 naváže na veleúspěšný (prodalo se několik milionů kusů) první díl a opět hráče obsadí do role vládce fantasy říše, který ji musí dostat z desolátního stavu – zahnat příšery a bandity, vydělat prachy, zvelebit město i říši a tak dále. Tohle všechno však nebudete dělat přímo sami, ale prostřednictvím svých poddaných, které musíte k takové činnosti něčím motivovat. Nebudete je přímo ovládat.

Pokud půjde o zahnání draka z jeskyně, tak na veřejnou tabuli zadáte quest včetně podmínek a odměny a pak už jen počkáte, až se vám někdo přihlásí. Podobně to chodí s většinou úkolů ve hře. Jde tedy o ultimátní podobu tzv. božských strategii, kdy musíte mít AI přečtenou a dobře nastavovat podmínky úkolů, určovat priority a hlavně se bavit poťouchlým humorem, kterým byl první díl nasáklý a druhý snad bude taktéž. K vydání Majesty 2 dojde v prvním čtvrtletí příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama