stripky-o-nove-hre-s-wallacem-gromitem
Novinka Střípky o nové hře s Wallacem & Gromitem

Střípky o nové hře s Wallacem & Gromitem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 7. 2008 11:20 2
Reklama

Minulý týden došlo na oznámení epizodické hry s Wallacem a Gromitem v hlavní roli, dnes už vývojáři sypou první obsáhlejší informace, o které vás pochopitelně nemůžeme připravit. Jak už víme, Wallace & Gromit’s Great Adventures v sobě budou kombinovat zábavný příběh se spoustou odkazů na původní filmy spolu s televizním stylem grafického zpracování. Na hráči bude provést duo hrdinů skrz jednotlivé epizody a dostat se přes všechny zapeklité situace. Co se Wallace a Gromita týče, pro neznalé nabízejí vývojáři krátkou charakteristiku.

Wallace je vědec, a jako každý správný člověk tohohle typu je tak trochu blázen. Samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. Bohužel pro něj se svými pokusy dostává do problémů, ze kterých se podobně bláznivým způsobem, jakým se do nich dostal, zase vystříhává ven. Wallace si libuje v pleteném oblečení, může se doslova utlouct po sýru a crackerech a nedá dopustit na svého psa. Tím je Gromit, dobrosrdečný bígl, mnohdy sloužící svému pánečkovi jako terč pokusů. Má však rád klid a rozhodně jde o toho chytřejšího v domě.

Dobrou zprávou pro fanoušky je také to, že spolu se hrou přijde na řadu i další, zcela nový film nazvaný A Matter of Loaf and Death, doprovázený DVD s kompilací těch nejlepších momentů z předešlých snímků. Bohužel, stále nejsme schopni říci, kdy herně-filmová nálož W&G vtrhne do obchodů. Spokojit se zatím musíme alespoň s prvním teaser trailerem, který byl přiložen k tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama