ubisoft-pomuze-ascaronu-s-darkstar-one
Novinka Ubisoft pomůže Ascaronu s Darkstar One

Ubisoft pomůže Ascaronu s Darkstar One

sleepless.

sleepless.

17. 12. 2005 08:00
Reklama

Německá společnost Ascaron zřejmě na chystanou akční vesmírnou simulaci Darkstar One hodně spoléhá. Spojila se proto s německou divizí společnosti Ubisoft, která tvůrcům z Ascaronu pomůže nejenom s vývojem, ale i s vydáním a propagací. Půjde tedy o docela úzkou spolupráci, která by se mohla promítnout i do dalších titulů od společnosti Ascaron, jež se během docela krátké doby propracovala mezi nejvýznamnější německé společnosti zabývající se vývojem a vydáváním her. Společnost Ascaron už má dokonce za sebou první vydavatelské krůčky i na mezinárodním - evropském poli, které byly také poměrně úspěšné. Právě titul Darkstar One by měl pozici Ascaronu ještě upevnit. Proto spolupráce s Ubisoftem.

Darkstar One je akční vesmírná simulace s RPG prvky a epickým příběhem, která se odehrává v nekonečném a nádherně zpracovaném vesmíru, jež bude hráč zachraňovat před náhle se zjevivším nepřítelem. Od intergalaktické války uplynulo už mnoho století. Různé rasy a národy v celé galaxii dokázaly najít společnou řeč a žijí tudíž v relativním míru pod dohledem Velké Rady. Mír je však narušen neznámou rasou zvanou Thul, která se znenadání objevila na hranicích známého vesmíru. Jednotlivé rasy (Terrans, Mortok, Raptor, Octo, Arrack) však zatím o tajemné rase nic nevědí a z útočných výpadů obviňují jedna druhou. Nová galaktická válka se tedy zdá nevyhnutelná. Hráč v této chvíli přebírá roli mladého pilota Kayrona Jarvise, který netuší, že se jeho život zásadním způsobem změní a jeho úkolem bude v kokpitu stíhačky Darkstar One (zdědil ji po svém zavražděném otci) bojovat za budoucnost celé galaxie.

Galaxie v Darkstar One je živá a hráč v ní v roli Kayrona objeví doslova stovky vesmírných stanic, planet, měsíců a potká se s nespočtem dalších letců, obchodníků, pirátů a dalších individuí. Pokud se hráč bude držet pouze hlavní příběhové linie, tak zjistí, že je hra přísně lineární. Pokud se však nebude zdráhat vydat se vstříc neznámému vesmíru a na vlastní pěst jej začne prozkoumávat, čeká na něj spousta překvapení a voleb, které ze hry udělají vesmírné dobrodružství nečekaných rozměrů. Bude moci přijímat různé úkoly a stát se alespoň na chvíli bojovníkem, pirátem, obchodníkem, nebo strážcem zákona. To všechno kvůli penězům, nebo lepšímu vybavení pro svoji loď Darkstar One, kterou je možné vybavit více než 200 různých zbraní. K dispozici je však i vybavení, které může zcela změnit charakteristiky Darkstar One. Další informace o hře jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama