zpravy-z-domova
Novinka Zprávy z domova

Zprávy z domova

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

16. 7. 2008 13:19 2
Reklama

- Práce na ambiciózní české adventuře Until I´m Gone, jíž vyvíjí studio Faraway, opět pokračují. O tom, nakolik se tvůrcům povedlo za posledních pár neděl pokročit, svědčí nedávno vydaný vývojářský deníček, v němž je mimo jiné prezentován i nový screenshot z vývoje.
- Na homepage týmu sGames, který pracuje na simulátoru závodů RC modelů aiR Captains, byly zveřejněny 4 nové screenshoty z tohoto projektu. Jde o obrázky z nové úrovně, na níž se v současné době pracuje.
- Vynikající česká adventura Polda 2, která si svého času vybudovala velkou popularitu, je v současné době téměř zdarma ke stažení. Téměř znamená, že za její stažení musíte zaplatit pakatel v podobě 30Kč, za což získáte aktualizovanou verzi optimalizovanou pro systém Windows XP. Více na homepage hry.
- Fiolasoft, jeden z nejaktivnějších domácích týmu, chystá Flip-Flap, novou casual hru z letního prostředí. Půjde o arkádu s prvky fyziky, v níž půjde o to naskládat na loďku co nejvíce nákladu tak, aby vydržel na palubě při rozjezdu k dalšímu přístavišti. Tvůrci slibují dva herní módy, adventuru a výzvu, na 11 úrovní, kompletní český dabing či online highscore. Hra vyjde v průběhu července a podle zveřejněného videa z betaverze se máme opravdu nač těšit. Pro více informací klikněte zde.
- Další z plánovaných českých adventur, Edward Fogg od týmu Sosáci, dost možná vyjde už letos v říjnu. Vypadá to tak alespoň podle prohlášení na oficiálních stránkách týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama