detaily-dead-space-2-odhaleny
Novinka Detaily Dead Space 2 odhaleny

Detaily Dead Space 2 odhaleny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10. 12. 2009 15:43 1
Reklama

Americký časopis Game Informer se právě dostal na stánky a čím jiným by mohl lákat, než čerstvými detaily na pokračování jedné z nejúspěšnějších hororových akcí poslední doby – Dead Space. Samozřejmě se mezi novinkami objevuje i několik menších spoilerů, proto ti z vás, kteří se chtějí nechat překvapit nechť dále nečtou.

Druhý díl Dead Space bude zasazen 3 roky po prvním dílu. Tentokrát se však akce nebude rozprostírat pouze v prostorách vesmírné stanice Ishimura. Virus a zástupy Necromorphů se totiž rozlézají po celém vesmíru a vy tak zavítáte do všech možných malebných koutů ve snaze infekci zastavit.

Vrátí se i úrovně s nulovou gravitací, tentokrát však bude Isaac mnohem mobilnější. Nejen, že dostane možnost měnit směr letu, ale menší trysky pomohou k manévrům a nečinné nezůstanou ani zbraně. Trefa!

Kdo se bojí, že se druhý díl zvrhne v bezhlavou střílečku může zase zklidnit tep. Vývojáři se snaží udělat atmosféru ještě strašidelnější a přitom zapracovat na dynamice hry a podání příběhu. Také bychom se měli dočkat více epických momentů, než doposud a o létající končenity taktéž nebude nouze.

Nakonec ta největší bomba: padla zmíňka i o multiplayeru. Kdo tedy kdy chtěl strategicky ustřelovat končetiny svým kamarádům, bude mít šanci. Celkově se Dead Space 2 rýsuje velmi chutně a my už se nemůžeme dočkat, až dostaneme příští rok do pracek plazmový kráječ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama