firma-activision-si-sype-popel-na-hlavu
Novinka Firma Activision si sype popel na hlavu

Firma Activision si sype popel na hlavu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

20. 1. 2010 11:34 3
Reklama

O Bobby Kotickovi, CEO společnosti Activision, si můžete myslet cokoliv, ale minimálně svým nejčerstvějším prohlášením si u nás udělal malé bezvýznamné plus. V rozhovoru pro časopis Game Informer totiž řekl, že, citujeme, "hry s tématikou Spider-Mana, které jsme vydali za posledních pět let, stály za prd." A neváhal si ještě přisadit. "Jsou to prostě špatné hry. Dostávaly nízká hodnocení prostě proto, že byly špatné."

To jsou až nezvykle upřímná slova, obzvlášť pro tak vysoce postaveného člověka, navíc v souvislosti s tak zajímavou značkou. Kotick se ale snaží hledět vstříc světlým zítřkům. "Naprosto jsme se odklonili od toho, co Spider-Man ve skutečnosti je. Všichni víme, že atraktivita Spider-Mana spočívá v ladném skákání z jedné budovy na druhou a vystřelování pavoučích sítí na všechny strany. Pokud to nenabídnete ve hře, tak jakou má pak ta hra vůbec spojitost se Spider-Manem?"

Kotick mluvil konkrétně o hrách Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man 3, Spider-Man: Friend of Foe a dalších, které sbíraly po celém světě všechno možné, jen ne uznání kritiky. Jeho prohlášení možná na první pohled vypadají krapítek populisticky, ale kdo ví, třeba nám všem Activision vypálí pochybovačný rybník už brzy nějakou zatraceně dobrou Spider-Man hrou. A i bůh pavouků ví, že by si to Spidey zatraceně zasloužil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama