sci-fi-strilecka-they-je-pozastavena
Novinka Sci-fi střílečka They je pozastavena

Sci-fi střílečka They je pozastavena

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 1. 2010 11:39
Reklama

Krátké interview serveru BigDownload s jedním ze zakladatelů polské společnosti CD Projekt Marcinem Iwinskim přineslo hned několik zajímavých informací. Ta první nepotěší fanoušky připravovaného FPS They od Metropolis Software: „Kvůli obtížné ekonomické situaci jsme bohužel museli vývoj hry They pozastavit. Rozhodli jsme se všechny zdroje přesunout na vývoj dalšího Zaklínače. Tým Metropolis pracuje společně s CD Projekt RED na vytvoření dalšího úžasného zážitku ze světa Zaklínače. Projekt They jsme ale rozhodně nepohřbili a rádi bychom se k němu zase vrátili,“ uvedl Iwinski. O zajímavou scifi akci tak snad nepřijdeme.

Vývojář pak v odpovědi na otázku o současném stavu vývoje Zaklínače 2 trochu zalaškoval: „Zaklínač 2? Hmmm... Pracujeme vůbec na takové hře? ;) Hehehe... Nebyla oficiálně oznámena, ale uniklé video na YouTube vidělo přes 600 tisíc diváků. Nemůžu tak ani předstírat, že je to tajemství. Vývoj jde velmi dobře, v březnu bychom pro vás měli mít několik docela důležitých informací. Připravujeme řádné oznámení hry doplněné o mnoho materiálů, také bychom už mohli hovořit o našich distribučních partnerech. Zaklínač 2 by měl být naprosto úžasný.“ Můžeme se tak těšit na březen, kdy nám vývojáři ukážou nějaké novinky ze své kuchyně.

Na závěr ještě perlička o zářijovém leaku zmiňovaného videa. Záběry prý pochází z ruského herního veletrhu IGROMIR, kde CD Projekt své želízko v ohni představoval na uzavřené akci potenciálním partnerům. Nějaký nezbedník porušil zákaz filmování a video umístil na web. Nebýt tohoto odvážlivce, možná bychom dnes o dalším dobrodružství Geralta nevěděli vůbec nic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama