odhalena-zenska-verze-monka-z-diabla-iii
Novinka Odhalena ženská verze Monka z Diabla III

Odhalena ženská verze Monka z Diabla III

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 2. 2010 10:21 9
Reklama

Společnost Blizzard zveřejnila obrázky ženské podoby jednoho z hratelných hrdinů veleočekávaného hack&slash RPG Diablo III. Hratelné postavy v třetím dílu populární série totiž budou mít mužskou i ženskou podobu. Mužského Monka jsme mohli obdivovat už po BlizzConu 2009, kde byl představen. Nyní se můžeme pokochat také jeho ženskou variací. "Mnich“ i "jeptiška“ volí podobný outfit. Posuďte sami, jak jim to sluší. O schopnostech tohoto charakteru se můžete dočíst v jednom z našich preview, které podrobně popisuje jeho možnosti.

Blizzard před zveřejněním vlastního návrhu požádal na Twitter účtu fanoušky o jejich představy. Sešlo se jich několik desítek. Všechny návrhy si můžete prohlédnout zde. Konečnou podobu female Monka z dílen Blizzardu lze obdivovat na speciálních oficiálních stránkách o jednotlivých postavách. Právě u Monka přibyla možnost přepnout (nahoře nad textem) pohlaví a kochat se tak 3D animací ženské i mužské variace v bojovém postavení.

Blizzard zatím ohledně třetího Diabla zůstává velmi tajnůstkářský. Napjaté fanoušky, kteří by určitě chtěli slyšet, kdy hra přesně vyjde nebo jaký bude zatím tajný pátý hrdina, tak jistě potěší i tato drobnost. Co na nové obrázky říkáte?

Odhalena ženská verze Monka z Diabla III
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama