kdo-ziskal-komiksy-a-hry-prince-of-persia
Novinka Kdo získal komiksy a hry Prince of Persia

Kdo získal komiksy a hry Prince of Persia

sleepless.

sleepless.

17. 2. 2010 19:55 9
Reklama

Konečně přinášíme vyhlášení soutěže o komiks Princ z Persie a videoherní kompilaci Prince of Persia Quadrilogy (čtyři hry ze série Prince of Persia ve speciálním luminiscenčním obalu), obojí od firmy Playman. Pokud máte pocit, že jsme vás schválně napínali a příliš dlouho to natahovali, tak ano, dá se na to podobnou perspektivou nazírat. Věřte však, že to nebylo schválně. Vyextrahovat z tolika odpovědí jména, vytisknout je a nastříhat, aby bylo losování výherců co nejvíce regulérní, to zabere docela dost času (hlavně to stříhání :).

Ale už máme tuto proceduru za sebou a můžeme tedy vyhlásit vítěze. Jen připomeňme, že správná odpověď na soutěžní otázku (šlo o názvy všech herních značek, které na svět přivedl osobně nebo se svým týmem Jordan Mechner) je: Karateka, Prince of Persia , The Last Express. Jestli jste to napsali takto stroze, nebo rozepisovali i jednotlivé díly, je jedno. Pokud ve vaší odpovědi byly uvedené výše zmíněné názvy, byla správná. Tak a teď výherci:

První cenu, což znamená komiks Princ z Persie a videoherní kompilaci Prince of Persia Quadrilogy získává Jan Ledvinka známý též jako rimmer.

Druhou cenu, to znamená komiks Princ z Persie, odešleme hned zítra Kristýně Pospíšilové, která zde vystupuje pod přezdívkou kikiposp.

No a třetí cenu, v tomto případě videoherní kompilaci Prince of Persia Quadrilogy, si vítězně odnáší Petr Rajchman neboli wingman28.

Výhercům blahopřejeme a vám ostatním můžeme opět jen vzkázat, abyste to zkusili příště. Kdyby to šlo, podělíme všechny, ale ono to nejde. Tak pro vás alespoň chystáme další soutěž, tentokrát se bude točit okolo PC verze Assassin's Creed 2. Sledujte tedy novinky na Hreji, popřípadě náš Twitter a Facebook, kde se soutěžní noticka objeví samozřejmě také.

Nakonec už jen připomenutí, oč se to vlastně soutěžilo:

Prince of Persia Quadrilogy obsahuje krásně zabalené hry: Prince of Persia: Písky času, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: Dva trůny a Prince of Persia (2008).

Co se komiksu týče, anotaci najdete na stránkách nakladatelství, které vydání připravilo. Krom krásného doslovu Jordana Mechnera o značce Prince of Persia vás v komiksu čekají ilustrace LeUyen Phamové a Alexe Puvillanda a napínavý příběh z pera íránského spisovatele žijícího v Montrealu A. B. Siny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama