dlc-pro-borderlands-kompletne-na-dvd
Novinka DLC pro Borderlands kompletně na DVD

DLC pro Borderlands kompletně na DVD

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

1. 3. 2010 14:51
Reklama

Update: Maličká oprava, na onom DVD se budou nacházet pouze první dva stahovatelné přídavky. Tato informace byla vydána až poté, co se na světě objevila původní zpráva, v níž byly explicitně jmenovány všechny tři. Omlouváme se za nedorozumění.

Pokud jste si ještě nestáhli tři přídavky pro parádní FPS Borderlands a už už vás svrbí prst na ovladači s kurzorem na položce "Zaplatit", tak by se možná vyplatí ještě pár týdnů počkat. Všechny tři stahovatelné přídavky se totiž příští měsíc objeví i pohromadě na jednom DVD, podobně jako soubor map pro Gears of War 2 nebo Halo 3, o epizodách z Liberty City ani nemluvě. Zatím je nabitý disk s přídavky The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot a nejnovějším The Secret Armory of General Knoxx potvrzen pro PC a X360 verzi, o PS3 verzi se prý uvažuje, ale definitivně potvrzena nebyla.

Pokud by se čirou náhodou tento balíček u nás neprodával, tak není žádný problém si ho objednat z Anglie, kde už bylo dokonce potvrzeno i datum vydání na devátého dubna. Ti, kteří si kompletní trojici již koupili, ale nemusí smutnit. Cenový rozdíl, pokud nějaký bude (cena zatím nebyla stanovena), jistě bude naprosto minimální, předpokládáme něco kolem třiceti dolarů, což je například souhrnná cena za všechny tři na Xbox Live Marketplace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama