studio-avalanche-chysta-dalsi-tituly
Novinka Studio Avalanche chystá další tituly

Studio Avalanche chystá další tituly

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 3. 2010 18:15
Reklama

Jak už to tak bývá, studio ještě ani nemá na trhu svou chystanou hru a už už přemýšlí o další. Švédští Avalanche rozhodně nejsou výjimkou. O tom, jaký směr by studio mohlo nabrat po vydání druhého dílu akce s Ricem Rodriguezem v hlavní roli se rozhovořil hlavní designér Peter Johansson. "Samozřejmě vám nemohu říct nic konkrétního, ale chystáme něco fakt luxusního. A ne, nebude to logická hra. Ale myslím, že budete překvapeni. Bude to hrozná švanda, všechno tam bude vybuchovat, ale to je tak všechno, co vám k tomu mohu říct." Podle zákulisních informací se nebude jednat o AionGuard, který je prý definitivně pohřben, to však nevylučuje něco zbrusu nového. Ale Johansson se nestaví záporně ani ke třetímu Just Cause.

"Jedna ze silných stránek celé série je to, že si našla své unikátní publikum. V málokteré jiné hře máte nakombinovanou takovou frenetickou akci s úžasnými kaskadérskými kousky. Mohl bych se zamyslet jenom na deset minut a vypadl by ze mě kotel nápadů, které bychom mohli zaimplementovat do třetího dílu. Jako první mě napadá třeba multiplayer, ale to není to jediné, co se dá dělat s online složkou. Dám příklad - třeba se vám povede naprosto unikátní seskok s padákem a chcete, aby ho viděli i vaši kamarádi. Takto jednoduše můžete začít budovat komunitu."

Johansson si nebyl až zase tak jistý, zda by multiplayer hře jako je Just Cause vůbec prospěl. Poukazoval při tom hlavně na to, že většinu trhu má rozděleno několik málo titulů, které mezi sebe jen sporadicky pouštějí nové hráče. To zní docela logicky, nicméně minimálně kooperace by případnému Just Cause 3 rozhodně slušela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama