novy-batman-s-durazem-na-antagonisty
Novinka Nový Batman s důrazem na antagonisty?

Nový Batman s důrazem na antagonisty?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

24. 3. 2010 12:58
Reklama

Víte, že Batman: Arkham Asylum 2 je pouze pracovní název? Hra se totiž klidně může jmenovat Batman: The Battle of Bane (nebo jinak trapně), neboť autoři z Rocksteady, hlavně tedy šéf Sefton Hill, se prý zamýšlejí nad tím, zda by nebyl dobrý nápad umístit do hlavní role místo netopýřího muže a klasického soka Jokera / Two-Face / Mr. Freeze nějakého neokoukaného záporáka. A zhostit by se jí mohla poměrně neznámá postava Banea. Ten si mimochodem střihl i malou roli v původní hře.

"Myslím, že jednou z věcí, které musíte celému Batmanovskému univerzu nechat, je velmi vyvinuté pole antagonistů. Stačí si vzít naprosto kohokoliv z nich a u každého najdete velmi zajímavý osobní příběh. Myslím, že by stálo za to, abychom se na některého z nich zaměřili, kupříkladu na Banea, který má opravdu fantastické příběhové pozadí, a pořádně jeho příběhovou linii rozpracovali. Na první pohled by to možná nebylo pro hráče natolik atraktivní, ale věřím, že by to bylo jistým způsobem nové a ve výsledku daleko zajímavější, než opakování neustále toho samého dokola", prozradil Hill serveru CVG.

Už v původní hře jsme měli možnosti si pročíst důkladné charakteristiky jednotlivých postav, ovšem přímo hrát tento popis by jistě bylo úplně jiné kafe. Jen houšť, Rocksteady, jen houšť!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama