novy-silent-hill-bude-fps
Novinka Nový Silent Hill bude FPS?

Nový Silent Hill bude FPS?

Erik Omar

Erik Omar

22. 4. 2010 04:34 6
Reklama

Následující zpráva bude asi velice nepříjemná pro každého ortodoxního fanouška série Silent Hill. V případě, že se za něj pokládáte, uvažte zdali pak je vhodné pokračovat ve čtení a případně si zkazit celý den (ale už jste si přečetli nadpis novinky, takže je to vlastně jedno). A o co vlastně jde?

Dle nejnovějšího drbu, by se z právě vyvíjeného pokračování, remaku, spin-offu série Silent Hill měla vyklubat hororová FPS á la FEAR. Nasvědčuje tomu propagační materiál, v němž je uvedeno, že se v Brně momentálně pracuje na akci pro XBLA a PSN (Rush’n Attack), ale také na nejmenovaném (zato známou značkou zaštítěném) FPS pro Xbox 360, PS3 a PC plánovaném na první kvartál příštího roku. Když se zamyslíme, dojde nám, že právě onou FPS je s největší pravděpodobností Silent Hill a to je proti srsti většině hráčů, jelikož se bojí o atmosféru a celkový feeling dílů minulých.

Na druhou stranu by svěží přístup trošičku zatuchlé sérii prospěl, každopádně do oficiálního vyjádření není jisté ani to, jestli se náhodou nejedná o starší dokument, jež informuje o dávno zrušeném FPS titulu. S přihlédnutím k čerstvosti Vatra Games, to však moc pravděpodobné není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama