rts-men-of-war-se-docka-pokracovani
Novinka RTS Men of War se dočká pokračování

RTS Men of War se dočká pokračování

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 6. 2010 10:31
Reklama

Druhá světová už neletí, zdá se, že její roli ale přejímá jiný světový konflikt - válka ve Vietnamu. Právě tam se totiž bude odehrávat i pokračování válečné strategie Men of War. Autoři se v tiskové zprávě holedbají tím, že pokryjí obě strany konfliktu. Ve dvou samostatných kampaních si tedy zahrajeme jak za americké jednotky, tak za "nepřátelské" síly vojáků Vietcongu. Náplň misí má být velmi různorodá. Kromě několika historicky přesných potyček (přepad na Ho Či Minově stezce, obrana mostu na řece Tet) se ale dočkáme i naprosto bláznivých manévrů s několika desítkami jednotek na obou stranách, kdy bude krev téct proudem a životnost bojové techniky se nebude počítat na minuty, ale na vteřiny.

Těšit se také můžeme na nový engine, který sice vychází z původní hry, nicméně na něj budou nově nalepeny nejrůznější vychytávky a vylepšeníčka ve stylu HDR a dalších speciálních efektů (což je vidět už na prvních exkluzivních obrázcích, mrkněte pod novinku!). Třešničkou na dortu pak bude zcela původní soundtrack, který bude řádně šedesátkový a byť zatím nevíme, zda na něm zazáří "vietnamovská esa" jako Creedence Clearwater Revival nebo Buffalo Springfield, tak se určitě máme na co těšit. Vydání Men of War: Vietnam bychom se měli dočkat ještě v tomto roce.

A komu náhodou Vietnam nevoní, tak by měl zbystřit pozornost, protože vedle regulérního pokračování se chystá i samostatně spustitelný datadisk k dílu prvnímu. Ten ponese název Men of War: Assault Squad a jeho hlavní předností bude kooperativní kampaň, ve které budou moci spojit síly hned dva generálové. Na výběr budou mít mezi vojsky Spojených států, Německy, Ruska, Commonwealthu a vůbec poprvé také Japonska. Datadisk, k jehož spuštění není třeba vlastnit původní hru, se na pultech obchodů objeví na konci letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama