mame-video-z-pokracovani-red-faction
Novinka Máme video z pokračování Red Faction

Máme video z pokračování Red Faction

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2010 08:37 2
Reklama

Na serveru Gametrailers se objevilo první video z chystaného pokračování série Red Faction, které ponese podtitul Armageddon. Akční hra by podle informací z traileru potvrzených oficiální tiskovou zprávou měla vyjít v březnu příštího roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Vyvíjí ji opět studio Volition ve spolupráci se společností THQ.

Armageddon se odehraje 50 let po událostech v Red Faction: Guerrila. Hráči budou ovládat Dariusa Masona, který je vnukem Alece Masona a Samanyy právě z Guerilly. Pařani se tentokrát podívají do podzemí Marsu, povrch červené planety je totiž momentálně neobyvatelný. Řádí na něm milovníci jistého apokalyptického kultu. Ani v podzemí ale není klid. Darius v soustavě jeskyní a dolů nešťastně otevřel prastarou šachtu plnou nepřátelských mutantů a vám už tak nezbude nic jiného, než se s nimi vypořádat. K dispozici budete mít velké množství zbraní, jednou z nich by měla být vylepšená verze Nano Forge, dobře známé zbraně z minulého dílu. Ta opět přinese množství real-time destrukce, avšak tentokrát by jistou formou mělo jít i budovat pomocí schopnosti repair.

Vedle singleplayeru vývojáři pracují také na Extermination módu pro čtyři hráče, kteří budou odolávat útokům nepřátel. Hra využije technologii Geo-Mod 2.0, autoři slibují „dosud neviděnou fyzikální stránku zbraní redefinující hratelnost stříleček." To je zatím zhruba vše, co víme. Nezapomeňte se podívat na zmiňovaný trailer. Armageddon mnohým připomene např. Dead Space. Více informací o celkové hratelnosti se dozvíme na E3 v příštím týdnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama