svet-dragon-age-doplni-anime-film
Novinka Svět Dragon Age doplní anime film

Svět Dragon Age doplní anime film

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2010 14:20 4
Reklama

Studio BioWare dnes ve spolupráci s Electronic Arts oznámilo, že se dohodlo s americkou společností FUNimation Entertainment na vytvoření anime filmu z fantasy RPG světa Dragon Age. Produkce filmu začala už v květnu letošního roku, do distribuce by se ale měl dostat až v roce 2011.

„Anime je pro nás skvělý prostředek, jak pokračovat v robustním příběhu Dragon Age,“ uvedl Mark Darrah, výkonný producent Dragon Age. „Spolupráce s FUNimation zaručuje, že přineseme kvalitní produkt a zábavu, jakou fanoušci naší značky očekávají.“ Sám Darrah bude jedním z producentů filmu, společně s kreativcem BioWare Mikem Laidlawem a lidmi z FUNimation. Ti si také spolupráci pochvalují. „Přineseme technologie klasického zpracování a vyprávění anime a vytvoříme film, který prodlouží příběh, jenž stvořili vývojáři v Bioware,“ uvedl prezident společnosti FUNimation Gen Fukunaga. Tato firma dosud zejména distribuovala japonské anime filmy po USA a dalších zemích, nyní ale vytvořila oddělení Original Entertainment, jež bude samo filmy tvořit.

Snímek tak možná příští rok doplní druhý díl Dragon Age, který oficiálně potvrzen nebyl, někteří vývojáři z Bioware už o něm ale mluvili a objevil se i ve finančním plánu EA na následující rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama