arma-2-operace-arrowhead-je-hotova
Novinka Arma 2: Operace Arrowhead je hotová

Arma 2: Operace Arrowhead je hotová

sleepless.

sleepless.

7. 6. 2010 23:54 2
Reklama

Vývojáři z Bohemia Interactive včera prohlásili datadisk Arma 2: Operace Arrowhead za hotový. Ve vývojářském slangu řečeno vytvořili „gold master“ a zcela určitě s velkou chutí ho po náročném testování odeslali do lisovny. Co to znamená pro vás? Že už se snad nemůže nic pokazit a Arma 2: Operace Arrowhead se objeví na pultech obchodů 29. června (3x vítězný pokřik..teď)

Arma 2: Operace Arrowhead je samostatně hratelný datadisk, čili k jeho hraní nepotřebujete základní hru. Nicméně, instalací datadisku přes původní hru také nic nezkazíte, protože ji tím pádem automaticky rozšíříte o všechen nový obsah a vylepšení herní i technická, které datadisk přináší. Z toho základního lze zmínit prostředí centrální Asie (prostě Pákistán a hotovo) v podobě 3 velkých map, nové zbraně, vozítka a jiné vojenské hračky. Jinak datadisk obsahuje kampaně v single i multiplayeru, dokonce s podporou kooperace a nechybí ani prostředky pro tvorbu vlastního obsahu.

Datadisk jsme nedávno testovali v preview verzi, na kterou se Vojta Bednář tvářil vcelku přívětivě a první dojmy shrnul asi takto:

Pokud bude zbytek kampaně dostatečně poutavý, přiměřeně rozsáhlý a bude fungovat stejně dobře jako námi vyzkoušená část, bude Operace Arrowhead určitě stát za pozornost. Kromě nového děje a jiných kulis jsme ovšem moc nového neviděli.“

V současné době už samozřejmě hrajeme verzi finální, jejíž recenze bude vedle dojmů z E3 2010, plné hry a asi milionu dalších věcí jednou z hlavních hvězd Levelu 193, který čistě náhodou vychází ve stejný den, kdy datadisk, čili 29. června. Osud je neúprosný. V prodeji bude krom samotného datadisku i Arma 2: Kombinované Operace, čili kompilát původní hry a datadisku. Tvrdí to oficiální homepage hry, která dodává, že tato směska bude dostupná primárně v digitální podobě a jen v některých zemích i jako krabicovka. Bude ČR jednou z vyvolených? Čert a Idea Games ví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama