mafia-2-bude-v-cestine-i-na-konzole
Novinka Mafia 2 bude v češtině i na konzole!

Mafia 2 bude v češtině i na konzole!

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 6. 2010 10:50 20
Reklama

Společnost Cenega Czech dnes oficiálně oznámila to, co už jsme dlouho tušili ze zákulisních informací. Druhý díl oblíbené Mafie se dočká českého dabingu vedle PC také pro konzolové verze (Xbox 360 a PlayStation 3), což je u nás vskutku výjimečný počin. Pokud ale raději hrajete v originále, měli byste mít také možnost. Je pravděpodobné, že se na discích se hrou bude nacházet rovněž angličtina.

“Testování české verze již nějaký čas probíhá a vše vypadá fantasticky,” prohlásil Chalid Himmat z Cenegy. Neil Ralley, hlavní manažer mezinárodního obchodu v 2K, dodal: “Propracovaná a strhující příběhová linie spolu s věrohodnými a zajímavými postavami tvoří významnou část Mafie II. Je pro nás velmi důležité zprostředkovat všem fanouškům ten nejlepší možný zážitek a jsme mimořádně potěšeni, že můžeme své fanoušky v Polsku, Rusku a České republice podpořit lokalizovaným obsahem.”

Na konci léta (oficiální datum vydání je 27. srpna, neví se ale zatím, zda česká verze tento termín přesně stihne) tak pokračování Mafie v kompletní české lokalizaci dostanou i hráči na konzolích. Své hlasy postavám propůjčily i známé osobnosti - například Vlastimil Zavřel (aka Homer Simpson), Libor Hruška nebo Martin Trnavský. Na videokanálu LEVEL/Hrej na YouTube vám nyní přinášíme sérií videí právě o Mafii 2, kterou jsme natáčeli přímo u vývojářů z 2K Czech v Brně. Vedle dabingu, jenž můžete posoudit v ukázce přímo pod textem, se na YouTube můžete podívat například na pouliční souboje, přehlídku aut nebo na oblečení, jaké budou hrdinové v nejočekávanější české hře současnosti nosit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama