peter-molyneux-by-si-pral-nove-b-w
Novinka Peter Molyneux by si přál nové B&W

Peter Molyneux by si přál nové B&W

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 6. 2010 12:52 1
Reklama

Šup ruka sem a máte tu město. Pár veletočů oběma rukama a tady je zase jezero. Jeden dlouhý tah a ejhle, tady vyrostlo pohoří. Takhle nějak by mohla vypadat hra Black & White, kdyby jí Peter Molyneux předělal pro ovládání Kinect. A jednou se to možná stane, protože právě Molyneux se nechal slyšet, že je to rozhodně něco, o čem v poslední době přemýšlí. Obává se však, že na takhle veliký a složitý projekt si ve svém naducaném kalendáři nenajde čas.

"Původní Black & White, předělaný pro pohybové ovládání, s nímž byste mohli hru hrát skutečně pouze vašima rukama, to by byl vynikající experiment. Skutečně se musím přiznat, že jsem nad tím ne jednou přemýšlel. Ovšem potíž v tom, že je člověk designér je nedostatek času. Je tu zkrátka příliš mnoho nápadů. Chtěl bych udělat Fable 4. Chtěl bych pokračovat na projektu Milo (onen virtuální chlapec z loňské konference firmy Microsoft), chtěl bych udělat nové Black & White. Ale mám jen omezené množství času a omezené množství prostředků. Nevím, nevím..."

Jen pro připomenutí, dva díly hry Black & White vynikaly hlavně tím, že jste strategickou část ovládali bez jakýchkoliv tabulek a nutnosti všemožně klikat jako v ostatních realtime strategiích, na vše jste si vystačili s pouhými gesty myší. Myšlenka Black & White na Kinectu je sice zajímavá, ale pokud se jí vůbec někdy dočkáme, tak to jistě nebude dříve, než za takové dva, tři roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama