rising-rozjede-dalsi-serii-mgs-titulu
Novinka Rising rozjede další sérii MGS titulů

Rising rozjede další sérii MGS titulů

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 6. 2010 13:42 3
Reklama

Byť hra Metal Gear Solid: Rising nepatří přímo do oné slavné série se Solid Snakem v hlavní roli, své místo na světě ji upřít nelze. A je velmi pravděpodobné, že nezůstane pouze u jedné hry, ale Konami z ní stvoří plnohodnotnou sérii, která se roztáhne na několik let a na několik dílů. Potvrdil to producent hry, Shigenorobu Matsuyama, který řekl, že Konami již střádá plány na pokračování a prakticky tak počítá jednak s komerčním úspěchem hry a také tím vyjadřuje víru značce Metal Gear Solid jako takové.

"Rising není jenom takový příběhový levoboček. Zkrátka z ní chceme udělat plnohodnotného soukmenovce naší hlavní série Metal Gear Solid a vzhledem k akčnějšímu pojetí na to jít zase z druhé strany."

Původní MGS hry byly víceméně rozvážnými špionážními filmy, ve kterých jste museli pečlivě rozmýšlet každý krok, Rising oproti tomu slibuje bleskovou akci s velkým množstvím nepřátel na scéně - naprostý opak toho, co by si přál Solid Snake. Pokud se bude jednat o dobrou hru, jakože vzhledem ke zkušenostem firmy Konami asi bude, tak máme o další díly rozhodně zájem!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama