red-faction-armageddon-doplni-prequel
Novinka Red Faction: Armageddon doplní prequel

Red Faction: Armageddon doplní prequel

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 6. 2010 12:23
Reklama

Pro propagaci nových titulů se používají různé metody. Jednu z těch nejpříjemnějších pro vášnivé hráče zvolila společnost THQ se svou nadějí v podobě Red Faction: Armageddon. Tuto akci totiž několik měsíců před vydáním v březnu 2011 uvede stahovatelný prequel pro XBLA a PSN. "Jedna z našich strategií je vydávat menší hry založené na našich velkých značkách na Xbox Live a PSN. Generují příjem a jsou také marketingovým nástrojem," řekl viceprezident THQ Danny Bilson.

"Tři až čtyři měsíce před Armageddonen vyjde Red Faction Arcade. Zajímavé je, že až tuto hru budeme prodávat fanouškům, bude mít obsah spojený také s TV show. Udělá to skvělou reklamu a také to podpoří předobjednávky. Můžeme využívat různé kódy a další bonusy," vysvětlil Billson. Hra prý bude souborem miniher s různými aspekty. Další informace už bohužel Billson nezveřejnil, a tak se zatím musíme nechat překvapit. Více o řadovém pokračování série Red Faction s podtitulem Armageddon si můžete přečíst ve starší novince, kde naleznete rovněž první trailer.

Podobnou taktiku přitom chce společnost THQ zvolit i u dalších projektů ze své herní stáje. "Uvidíte u Red Faction, uvidíte u Saint's Row a u dalších titulů. Nepůjde jen o hru, připravujeme také komiksy. V prosinci pak upřesníme situaci kolem Saint's Row, půjde o největší využití různých médií v historii," dodal Billson. Už delší dobu víme, že třetí díl sandboxové akce doplní také film.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama