torchlight-vznikne-i-jako-mmorpg
Novinka Torchlight vznikne i jako MMORPG

Torchlight vznikne i jako MMORPG

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 6. 2010 12:41 2
Reklama

I u nás velmi oblíbené nezávislé RPG Torchlight se dočká přepracování do formy online RPG. Odhalení jsme se dočkali skrze anglickou mutaci časopisu PC Gamer, v jehož následujícím čísle se má nacházet obsáhlé preview a rozhovor s tvůrci. Samotný koncept hraní má hodně vycházet z původní offline verze, nicméně zatím netušíme, zda půjde o free-to-play titul, či zda budeme muset platit měsíční poplatky. Spíše však sázíme na první variantu. Nasvědčují tomu totiž slova ředitele studia Runic, který hodně náruživě hovoří o mikrotransakcích.

"Naše vize je udělat MMO, které se tak moc blíží zážitku ze hry pro jednoho hráče, jak jen to je možné. Využijeme při tom i možností mikrotransakcí. Já osobně, bych nikdy v životě do žádné mikrotransakce nešel, tudíž jsme to museli přizpůsobit tomu, abychom zaujali i takové lidi, kteří na tom jsou podobně. To se nám myslím celkem povedlo. Rozhodně se nechceme vydávat tou cestou, že byste si za peníze jaksi automaticky přeskočili ty části, které ve hře jsou pouze účelově k nabrání zkušeností."

To zní rozumně. Torchlight se hrál velmi příjemně a pokud tvůrci zachovají velmi plynulý sled událostí i v online světě, mohli bychom se dočkat konkurence ne snad pro World of Warcraft, ale klidně pro takové Guild Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama