update-strilecka-metro-2034-bude-ve-3d
Novinka Update: Střílečka Metro 2034 bude ve 3D

Update: Střílečka Metro 2034 bude ve 3D

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 7. 2010 16:42 4
Reklama

Update 1. 7.:

Žádné konkrétní detaily sice k dispozici stále nejsou, ale Danny Bilson k původní zprávě dodal, že se vydání Metra 2034 nedočkáme dříve, než za několik let. Smutník hlavně proto, že knihy jsou opravdu skvěle napsané a příběhový námět by se perfektně vyjímal i na filmovém plátně. Tedy za předpokladu, že by se tvorby ujali ti správní filmaři...

Původní zpráva:

Viceprezident společnosti THQ Danny Bilson v rozhovoru pro server CVG oznámil, že vývojáři připraví pokračování úspěšné střílečky Metro 2033. Hra využije dnes moderní zobrazování ve 3D (za pomoci speciálních brýlí). "Budeme dělat 3D verzi u sequelu tohoto titulu. Metro 2034 bude kvůli tomu vyžadovat trochu vyšší náklady, ale vývoj probíhá v našem nejlevnějším středisku na světě. Hry vytvářené v Kyjevě jsou neuvěřitelně levné," uvedl Bilson.

Více informací o novém akčním dobrodružství z moskevského metra už představitel THQ bohužel nesdělil. Děj by měl opět vyjít z knižní předlohy, ruský spisovatel Dmitry Glukhovsky totiž knihu Metro 2034 vydal již loni. Nepřímé pokračování Metra 2033 se v Rusku stalo bestsellerem. Snad se ukrajinským vývojářům ze studia 4A Games podaří svůj klenot ještě vylepšit a opět nám přinesou vynikající střílečku. První díl vyšel na PC a Xbox 360, v naší recenzi si odnesl sedmičku. Doufejme, že se řádného odhalení jeho pokračování dočkáme co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama