mozna-vznika-strategie-od-tvurcu-aoe
Novinka Možná vzniká strategie od tvůrců AoE

Možná vzniká strategie od tvůrců AoE

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 7. 2010 18:32 1
Reklama

Na začátku loňského roku se z části rozpadlého studio Ensemble zformoval vývojářský tým pod názvem Robot Entertainment. O práci bývalých tvůrců známé strategické série Age of Empires jsme ale od té doby neslyšeli. První indicie o tom, co tito šikulové ve svých fabrikách kutí, se podařilo získat až nyní serveru Kotaku. Stále jsou v rovině spekulací a informací od nejmenovaných zdrojů, vše se ale zdá dosti reálné. Ostatně, posuďte sami.

První informace hovořily o tom, že má jít o titul s krycím názvem "Project S“, který by byl zasazený do světa série Halo. Později se ale Kotaku podařilo získat obrázek s řeckým vojákem a to tak spolu s dalšími drobnými střípky nyní nasvědčuje tomu, že studio Robot Entertainment pracuje na strategii pracovně nazvanou Spartan. Microsoft, jenž by měl hru vydat, totiž také hledá alpha testery pro projekt popisovanou jako „gigantický, revoluční skok pro PC strategie“. Zároveň jsou na nových stránkách Robotů v seznamu chystaných titulů dva blíže neupřesněné projekty, z nichž jeden má vydat právě Microsoft. Kotaku ještě dodává info od nejmenovaného zdroje tvrdícího, že by Spartan měl do strategického konceptu zamíchat také jisté RPG prvky.

Strategie ze starověkého Řecka s RPG prvky od veteránů strategického žánru? To rozhodně nezní zle. Pokud se dozvíme nějaké další detaily z oficiálních míst, budeme vás samozřejmě informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama