do-takistanu-miri-britske-ozbrojene-sily
Novinka Do Takistánu míří britské ozbrojené síly

Do Takistánu míří britské ozbrojené síly

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 7. 2010 13:00 1
Reklama

Nezávislé vývojářské studio Bohemia Interactive s potěšením oznamuje, že již brzy rozšíří svoji takistánskou misi – Britská armáda se totiž připravuje podpořit mírové snahy koalice v regionu! Můžete se těšit na zcela novou frakci s hromadou nových jednotek, vozidel a modelů, která posílí stávající mírový kontingent v krizí zmítané středoasijské zemi, a to již koncem srpna.

Léto roku 2012. Je to sotva dva měsíce co byl v Takistánu během Operace Arrowhead svržen totalitní vojenský režim. Ale namísto vytouženého míru musí koaliční síly NATO čelit rozsáhlým partyzánským útokům. A tak se jeden z mobilních pozorovacích týmů britských výsadkářů zapojuje do rozsáhlé protipovstalecké operace "Crimsons Lance", která rozhodne o dalších osudech celé země.

Arma 2: British Armed Forces je opět zasazena do vizuálně přitažlivého prostředí fiktivního středoasijského státu Takistán a hráči se tentokrát mají na co těšit. Síly britského kontingentu totiž ještě více rozšíří již tak prakticky nepřeberné možnosti, které tento realistický bojový simulátor nabízí.

Arma 2: British Armed Forces zahájí svou protipovstaleckou ofenzívu exkluzivně na PC, a to již 26. srpna 2010 za cenu 7,99 GBP; 8,99 EUR nebo 9,99 USD, podle toho, kde si toto DLC zakoupíte. Ke hraní pochopitelně budete potřebovat mít nainstalovaný i datadisk Operace Arrowhead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama