pc-verze-mafie-2-i-se-steamworks
Novinka PC verze Mafie 2 i se Steamworks

PC verze Mafie 2 i se Steamworks

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 7. 2010 12:46 13
Reklama

S celkem očekávanou věcí se dnes vytasila společnost Valve. Mafia II, dlouho očekávaný titul od českých 2K Czech bude v PC verzi distribuován společně se Steamworks. To znamená jediné - pokud jste fanoušci distribučního systému Steam, tak pro vás samotné hraní bude velmi komfortní. K dispozici budete mít tunu odemykatelných achievementů, bezproblémovou instalaci bonusového stahovatelného obsahu, nejrůznější statistiky, sdílené mezi vašimi přáteli a pochopitelně i automatický update ve chvíli, kdy bude k dispozici opravný patch.

Steamworks budou k dispozici jak lidem s digitální verzí hry, tak s těm s krabicovkou. Navíc, jako bonus pro téměř všechny online předobjednávky, se můžete těšit na příjemný dárek v podobě první Mafie, které se vám dostane nejen na Steamu, ale i na nejrůznějších dalších online stahovadlech. I když to opakujeme asi po sto sedmdesáté, tak druhé Mafie se po několikaletém vývoji konečně dočkáme 27. srpna i s českým dabingem.

A mimochodem, podle čerstvoučké informace ještě z pekárny si demoverzi zahrajeme přesně o sedmnáct dní dříve, tedy 10. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama