grand-theft-auto-v-opravdu-ve-vyvoji
Novinka Grand Theft Auto V opravdu ve vývoji?

Grand Theft Auto V opravdu ve vývoji?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 7. 2010 11:37 3
Reklama

Vývoj pátého dílu série Grand Theft Auto je takovým veřejným tajemstvím. Všichni víme, že ta hra jednou vyjde, protože studio Rockstar by si zkrátka nedovolilo jen tak z ničeho zavřít svou nejvýdělečnější značku, ale zatím jsme stále drženi v nejistotě, neboť o hře samotné můžeme zatím pouze spekulovat. Nyní však máme v ruce alespoň trochu hmatatelný důkaz, že vývoj skutečně začal.

Studio Rockstar North, tvůrci GTA série, totiž vypsalo hned několik výběrových řízení na klíčové pracovní pozice - například programátor fyzikálního modelu nebo animátor postav. V popisu práce se navíc píše, že uchazeči musí mít zkušenosti s tvorbou akční hry z pohledu třetí osoby. Pochopitelně to automaticky nemusí znamenat, že se jedná o GTA V.

Klidně to může být nábor nových pracantů pro vývoj hry Agent (pamatujete si ještě její "odhalení" na loňské E3?), klidně to může být něco úplně jiného, o čem zatím nevíme, klidně se to může týkat her Max Payne 3 a L.A. Noire, které jsou také 3D akce, ale obě dvě jsou vyvýjeny jinými studii Rockstaru. My bychom ale brali to páté Grand Theft Auto...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama