runic-games-chystaji-druhy-torchlignt
Novinka Runic Games chystají druhý Torchlignt

Runic Games chystají druhý Torchlignt

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 8. 2010 14:14 2
Reklama

Akční RPG Torchlight od nezávislého studia Runic Games vzbudilo loni celkem slušný poprask a spousta z vás ho jistě, díky mimořádně návykové hratelnosti, hraje dodnes. Jestliže vás ale neustálé pobíhání po stále stejných dungeonech přestává bavit, máme pro vás skvělou zprávu. Před několika chvílemi byl totiž oznámen díl druhý, který by měl přímo navazovat na úspěšnou jedničku.

Hlavním novým prvkem, po kterém v jedničce volali snad všichni, bude kooperativní multiplayer. Ten budete moci hrát buď po lokální síti nebo přes internet a pokud náhodou nemáte dostatečné množství kamarádů, kteří by se s vámi chtěli pouštět do setmělých kobek, tak Torchlight II nabídne i pokročilý systém matchmakingu, díky kterému si budete moci zahrát s někým na druhé straně světa.

Další novinkou bude možnost "odejít do důchodu" se svou postavičkou. Pokud totiž dosáhnete maximálního možného levelu a už vás nebude bavit pochodovat s tím samým hrdinou, tak se s ním můžete odebrat do věčných lovišť a získat za to zcela unikátní bonusy pro postavu novou. Kompletní výčet novinek naleznete na oficiálních stránkách, my můžeme pouze konstatovat, že druhý Torchlight vypadá jako po všech stránkách dotaženější první díl, což je pro jeho fanoušky jistě to nejlepší doporučení proč se na něj těšit. Datum vydání? Jaro příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama