zkuste-demo-chystane-florbalove-hry
Novinka Zkuste demo chystané florbalové hry

Zkuste demo chystané florbalové hry

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 8. 2010 16:49 3
Reklama

Florbal po bouřlivém rozvoji v minulých letech patří k nejpopulárnějším sportům u nás i v několika dalších zemích. Mnozí hráči by občas jistě rádi vyměnili dřinu na trénincích za lité boje před obrazovkami počítače. Kvalitní florbalová simulace se ale ještě v rámci počítačových her neobjevila (postarší švédskou freewarovku MER Innebandy nepočítáme). Vše se možná změní v prosinci tohoto roku, kdy by měla digitální cestou za zatím neupřesněnou částku vyjít hra Floorball League (FBL). Tu už 2 roky chystá malý finský tým Prodigium Game Studios.

Vývojáři mají se svým prvním velkým projektem velké ambice, o čemž se můžete sami přesvědčit v hratelné demoverzi (stahujte zde), která vyšla před pár dny. Hrát v ní můžete vždy pouze jednu třetinu zápasu mezi národními týmy Švédska a Finska, i to ale stačí na posouzení slušného potenciálu tohoto titulu. Finální verze má oproti tomuto demu doznat ještě velkých změn hlavně v celkové hratelnosti.

Finské studio slibuje několik herních módů, lokální i internetový multiplayer. Zajištěna by měla být oficiální licence finské nejvyšší soutěže (Salibandyliiga), reálné budou také soupisky většiny národních výběrů. Je pravděpodobné, že se svých lig dočkají i fanoušci v dalších zemích. Hra bude otevřená editačním nástrojům, takže se komunita jistě postará také o naši nejvyšší soutěž, pokud nebude zahrnuta rovnou. O dalším vývoji Floorball League vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama