kalypso-predstavuje-tropico-4
Novinka Kalypso představuje Tropico 4

Kalypso představuje Tropico 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 8. 2010 12:27 2
Reklama

Od vydání třetího dílu strategie Tropico sice neuběhlo příliš času, ovšem lidem z Kalypso Media, figurujícím v celé věci jakožto distributor, to zjevně stačí. Jak jinak chápat dnešní oznámení Tropica 4, kterého bychom se měli dočkat někdy v první polovině příštího roku? Ať už je to jakkoliv, jasné je, že se o vývoj postarají šikovní vývojáři z Heamimont Games, kteří chtějí sérii oživit novými prvky a obsahem.

Hlavním cílem vašeho snažení bude přeměnit malý ostrov na světovou supervelmoc, před kterou se budou všichni třást strachy. Anebo, jak už je zvykem, zvolíte mírumilovný přístup a místo nenávisti budou vaši banánovou republiku všichni milovat. Důležitým prvkem pak bude ve čtvrtém Tropicu čas, resp. budoucnost, kterou budete muset svými rozhodnutími formovat. Zcela určitě k tomu využijete nové mise, mapy a třeba i vylepšení, v rámci kterého můžete jmenovat do daných funkcí ministry.

S čím se také počítá, je hlubší propojení se sociálními sítěmi Twitter a Facebook, na kterých je možné buďto automaticky reportovat výsledky ze hry, anebo pomocí malých miniher oživovat hratelnost. Už teď je ale slíbeno alespoň uploadování screenshotů ze hry přímo na FB, abyste se mohli všem pochlubit svými úspěchy. K tiskové zprávě byly rovněž uvolněny první obrázky, takže si můžete udělat alespoň malou představu o barevnosti a nápaditosti staronového světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama