uz-zadne-nudne-souboje-ve-fable-iii
Novinka Už žádné nudné souboje ve Fable III

Už žádné nudné souboje ve Fable III

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

16. 8. 2010 16:29
Reklama

Ve snaze zpřístupnit sérii Fable co největšímu okruhu hráčů si studio Lionhead jaksi neuvědomilo, že s dalším zjednodušením by se ve třetím díle mohli klidně dostat do sféry casual titulů. I proto se šéfdesignér hry Josh Atkins nechal slyšet, že obyčejné mlácení za použití jednoho tlačítka slavit návrat rozhodně nebude. Místo toho se prý máme připravit na využití zcela nových prvků, které mají hru samotnou učinit mnohem zajímavější.

"Nechceme hráče frustrovat tím, že jim nastavíme obtížnost až do oblak a budeme to obhajovat delší hrací dobou, či podobnými nesmysly. Na druhou stranu, musíme se podívat pravdě do očí s tím, že jsme hraní v minulosti možná až příliš zjednodušili a udělali ho tak trochu bezmyšlenkovité. Jako příklad bych použil zcela nové souboje jeden na jednoho, které jistě dodají hráčům adrenalin do žil," prozradil Atkins.

Fable III by měla vyjít ve verzi pro PC a Xbox 360 už dvacátého šestého října. Očekáváme, že nějaké nové informace se dozvíme i na nadcházejícím GamesComu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama