serie-jagged-alliance-se-vraci
Novinka Série Jagged Alliance se vrací

Série Jagged Alliance se vrací

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2010 11:27 5
Reklama

Německá společnost bitComposer Games na GamesComu oznámila remake druhého dílu oblíbené série Jagged Alliance. S podtitulem Jagged Alliance 2: Reloaded známý mix turn-based strategie a RPG na naše PC dorazí příští rok. Tvůrci chtějí zachovat prověřené herní principy originálu, úplně ale promění vzhled hry a zaměří se na vylepšení dalších slabých míst. Remake nabídne 3D grafiku v izometrickém pohledu, úprav se dočká také uživatelské prostředí (přesvědčit se můžete v obrázcích porovnávajících starou a novou verzi). Nováčky do série uvede rozsáhlý tutoriál. Cena zatím nebyla zveřejněna.

Vedle remaku druhého dílu ještě společnost odhalila browserové MMORPG Jagged Alliance Online. To odstartuje také příští rok, už nyní se ale můžete hlásit do jeho betaverze. I v tomto případě tvůrci slibují klasickou hratelnost série upravenou do formátu taktického MMORPG. Ani v tomto případě formu zpoplatnění neznáme.

Pro úplnost ještě připomeňme, že je stále vyvíjen také třetí řadový díl Jagged Allience. Společnost bitComposer Games se po zakoupení práv na tuto značku do jejího vývoje vrhla s plnou parádou a to je pro fanoušky série jen dobře!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama