detaily-o-soundtracku-noveho-batmana
Novinka Detaily o Soundtracku nového Batmana

Detaily o Soundtracku nového Batmana

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 8. 2010 12:59
Reklama

S příchodem nových filmů o Batmanovi, ve kterých září švihák Christian Bale a spoustu dalších, se úspěchu dočkaly i hry. Tedy, musíme zatím mluvit jen o jediné – Batman: Arkham Asylum – která se však v příštím roce dočká svého pokračování. O Batmanovi: Arkham City jste už určitě slyšeli a již brzy si budete moci na Hrej přečíst obsáhlé preview, nedílnou součástí kvality výsledného produktu je ale vedle grafiky, příběhu a technických záležitostí také kvalitní hudba.

O tu se už od „prvního“ dílu stará Nick Arendul, který se zdá být člověkem na svém místě. V nejnovějším rozhovoru pro časopis Game Informer prozradil, jak vznikal hudební doprovod k čerstvému teaser traileru Arkham City a jak se celá jeho práce promítne do hry. Podobně jako spousta jiných skladatelů, i Arenul „jednoduše“ použil již existující motiv a upravil jej. V tomto případě se ale nejedná o „ukradení“ cizí skladby, nýbrž o použití celého soundtracku (resp. jeho částí) k původní hře, který je Arendulovým vlastním dílem. Konkrétně to bude znamenat jisté prolnutí z Jokerovsky ujetých partů do mnohem temnějšího a vážnějšího konceptu. Samozřejmostí je pak i různá dynamika hudba měnící se na základě toho, co se odehrává na obrazovce a tak dále.

Pokud vás zajímá i tohle hluboké herní zákulisí, určitě navštivte stránky Game Informeru a na šestiminutové interview s Arendulem se podívejte. Kromě zajímavých informací uvidíte i mistra při práci!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama