demo-ctvrteho-gothicu-uz-tento-mesic
Novinka Demo čtvrtého Gothicu už tento měsíc

Demo čtvrtého Gothicu už tento měsíc

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

9. 9. 2010 12:38 8
Reklama

Aktualizováno: V kalendáři si zaškrtněte 24. září. Přesně v tento den totiž dorazí hratelné demoverze čtvrtého Gothicu pro PC i Xbox 360. Datum dnes potvrdili lidé ze společností DreamCatcher a JoWood.

Původní zpráva: V aktuálním vydání našeho podcastu hPodu jste měli možnost slyšet Zděnka Prince, kterak mluvil o svých zážitcích z hraní čtvrtého dílu série Gothic. I vy si ho však budete moci už brzy vyzkoušet. Lidé z DreamCatcheru a JoWoodu totiž potvrdili, že se už pro tento měsíc chystá vydání hratelné demoverze. Ta by měla přistát jak na PC, tak na Xboxu 360 a nabídnout skutečně velkou porci hratelnosti. Celkem bychom se měli dočkat lehce zhuštěného děje, který se odehraje v prvních zhruba dvou hodinách hry.

K dispozici budeme mít kompletní tutorial a několik vybraných questů, to vše v nejrůznějších zákoutích ostrova Feshyr. Pochopitelně budeme bojovat proti nejrůznějším příšerám, nahánět statistiky a sbírat nejrůznější předměty. Demoverze bychom se měli dočkat už dvacátého čtvrtého září. Vzhledem k tomu, že čtvrtý Gothic by neměl vyjít exkluzivně na Steamu, se odpůrci tohoto digitálního obchodu mohou zřejmě těšit na klasický instalační soubor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama