hry-od-cenegy-na-gameexpres-cz
Novinka Hry od Cenegy na GameExpres.cz

Hry od Cenegy na GameExpres.cz

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 9. 2010 15:42 20
Reklama

Kdo by si snad myslel, že okurková sezóna pokračuje i po letních prázdninách, velice by se mýlil. V tomto měsíci totiž vychází pěkná řádka zajímavých her, po kterých můžete sáhnout třeba hned prostřednictvím herního obchodu GameExpres. Ten nabízí v tomto týdnu, případně začátkem toho příštího, dlouho očekávané hry, které má v České republice pod palcem distributorský tým společnosti Cenega. O co jde konkrétně?

Což takhle pátý díl jedné z nejúspěšnějších strategií, božské Civilizace? Hra přináší několik zásadních novinek (například převod herní mapy ze čtverců na hexy) a náš názor na ně můžete zjistit v pečlivě připravené recenzi. Civilizace V vychází už v pátek a skrze GameExpres si ji můžete předobjednat za 899 Kč.

Druhou zajímavou hrou je pokračování zábavné zombie akce Dead Rising, která se odehrává několik let po událostech z prvního dílu. Vtip je především v tom, že se zombie virus nepodařilo izolovat, a tak se postupně rozšířil po celých Spojených státech. Hra bude v GameExpresu k dispozici od 28. září ve všech třech verzích, tedy pro PC, Xbox 360 i PS3.

A když už jsme u těch zombíků, nesmíme vynechat Resident Evil 5, resp. jeho Zlatou edici, která obsahuje 2 nové epizody Lost in Nightmares a Desperate Escape. Co je však nejpodstatnější, vývojáři uzpůsobili hru tak, abyste si ji mohli zahrát s podporou pohybového ovládání PlayStation Move. Na co tedy ještě čekat, i zde je cena speciální edice velmi přívětivá.

Nakonec tu pro vás mají v GameExpres hru King’s Bounty: Crossworlds, lépe řečeno speciální edici, která vznikla na oslavu vyhlášení ocenění Hra roku. Jedná se tedy o původní díl Armored Princess, ovšem se zcela novou kampaní, herními režimy a důležitým editorem, pomocí kterého si můžete do hry přidávat vlastní dobrodružství. Kupovat můžete už od pátku za cenu 699 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama