wow-cataclysm-vyjde-7-prosince
Novinka WoW: Cataclysm vyjde 7. prosince

WoW: Cataclysm vyjde 7. prosince

Erik Omar

Erik Omar

4. 10. 2010 14:45
Reklama

Jestli bude v budoucnu váš syn či vnuk ve škole znuděně listovat učebnicí „Historie multimediální zábavy od 20. století“, pravděpodobně narazí na tlustou kapitolu věnující se fenoménu World of Warcraft. Pravděpodobně také najde údaj, že v roce 2010 bylo něco přes 11 miliónu aktivních hráčů, kteří se ve stejný rok dočkali třetího datadisku.

Ano, je to tak! World of Warcraft: Cataclysm totiž zaútočí na prodejny (nebo spíš hráči zaútočí na Cataclysm) 7. prosince a to i navzdory šeptandě o odložení na příští rok. Kdo by snad nechtěl vytahovat paty z domu, může si pořídit digitální kopii normální verze v Blizzard Store a to za zhruba 40 dolarů (podle aktuálního kurzu: 714 Kč). Za speciální edici pak v obchodě vypláznete celých 70 dolarů (1250 Kč).

Dle samotných vývojářů nejzásadnější datadisk mimo jiné zvýší level-cap na 85 a přinese dvě nové rasy: gobliny a worgeny. K tiskové zprávě oznamující datum vydání se vyjádřil i šéf Blizzardu Mike Morhaime: „Cataclysm obsahuje to nejlepší, co jsme kdy pro World of Warcraft vytvořili. Není to jen rozšíření, ale spíš předělání většiny originálního Azerothu nabízející epické dobrodružství pro high-level hráče a redesignovaný systém levelování pro ty, kteří zrovna začínají.“

„S pomocí našich testerů opravujeme poslední neduhy a těšíme se, až za pár měsíců pozveme hráče z celého světa, aby si hru užili,“ dodal Morhaime.

Cataclysm bude v pořadí třetí datadisk. V roce 2007 vyšel The Burning Crusade, následovaný rozšířením Wrath of the Lich King (rok 2008).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama