vyuziti-ulozenych-pozic-v-dragon-age-ii
Novinka Využití uložených pozic v Dragon Age II

Využití uložených pozic v Dragon Age II

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 10. 2010 15:42 1
Reklama

V poslední době je moderní umožnit hráčům přenést uložené pozice z dřívějších dílů různých herních sérií do jejich pokračování. Své by o tom mohli říci fanoušci Mass Effectu, savy z jedničky využije také druhý Zaklínač. Ovlivnit příběh importováním savů budete moci i v RPG Dragon Age, a to přesto, že druhý díl bude mít jiného hlavního hrdinu než první.

„Nahlížíme na to jako na přenesení celého světa. Vždycky jsem Dragon Age považoval za značku, která nabízí více než jeden charakter. Série je o celém rozpětí historie a o světě ovlivněném tím, co se stalo. Toto je náš přístup. Víte, kdo vede Ferelden, jak dopadli trpaslíci, co se stalo v Orzammaru? Všechny tyto prvky budou zohledněny v Dragon Age II,“ uvedl Mike Laidlaw, hlavní designér druhého dílu úspěšného fantasy RPG.

Obsáhlý rozhovor potěší také všechny pařany, kteří si třeba díky poslednímu DLC Witch Hunt oblíbili čarodějku Morrigan. „Příběh Morrigan rozhodně neskončil. Nemohu toho moc prozradit, Morrigan ale do světa Dragon Age ještě určitě zasáhne,“ upřesnil Mike Laidlaw ze studia Bioware. Dragon Age II dorazí 11. března 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama